De diensten van Autonoord

 

We willen je goed ten dienste staan bij Autonoord, en daarom kan je voor heel wat zaken op ons rekenen. We wagen ons aan een brede aanpak. Da’s handig voor jou als klant, en zo kunnen wij al onze ervaring en connecties inschakelen.

Verkoop

Waar we het liefst mee pronken, is onze waaier aan keuzes. We zijn er van overtuigd dat we ook voor jou een gepast model hebben. Bekijk ons aanbod hier.

Uiteraard bieden we je de beste selectie wagens aan, zowel bijna nieuw als tweedehands.

Geen zin om alle procedures te doorlopen om je eigen wagen te verkopen? Met de consignatieverkoop nemen we die zorgen weg: wij verkopen je wagen in jouw opdracht en regelen de administratieve mallemolen die erbij komt kijken. En dat doen we tegen een faire vergoeding. Over win-winsituaties gesproken!

Uiteraard wil je zelf soms ervaren hoe comfortabel een wagen is of rijdt. Als je een moment inplant via onze contactpagina, gunnen we je met alle plezier een testrit.
Stef Lenearts
Boek je proefrit!

aankoop

Wil je je eigen auto bij ons kwijt wanneer je een ander model koopt? Prima, dat regelen we voor je! We nemen heel wat auto’s over en zorgen voor een correcte overnameprijs. Gezien ons ruim aanbod hebben we veel connecties, kanalen en netwerken om jou zo een interessant voorstel te doen.

Op zoek naar een specifiek model dat momenteel niet in ons aanbod zit? Geef ons een seintje en dan gaan wij voor jou naarstig op zoek naar het gewenste model, zonder daarbij onze kwaliteitseisen uit het oog te verliezen. Want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.
Stef Lenearts
Persoonlijke aanvragen
Service

Alle auto’s bij Autonoord krijgen in samenwerking met Garage Dickens om de hoek nog een goede onderhoudsbeurt en ondergaan rigoureuze kwaliteitscontroles. Ook achteraf kan je eventueel bij Garage Dickens terecht voor service-doeleinden.​

Garage Dickens